· · Komentari: 0

KO JE KOGA ISKOPIRAO? Jelena Karleuša godinama tvrdi da je svetske ličnosti imitiraju, sada deluje da je ipak obratno (FOTO/VIDEO)

Da li dve dive razmišljaju isto, ili je neko ipak bio prvi?

1684228628_Bijonse-JK.jpg
Foto: profimedia/ Instagram printskrin karleusastar

Bijonse(41) na svojoj svetskoj turneji pod nazivom ''Rensansa'' po istoimenom albumu, žari i pali. Kako svojim besprekornim izvedama i scenskim nastupima, tako i kostimima koji uvek donesu nešto novo i postave trendove.

Jelena Karleuša(44), je naša zvezda koja takođe pleni sopstvenim stilom i osećajem za modu, ali i scenskim kostimom. Međutim, poslednjih godina ona je često privlačila pažnju tvrdnjama da je svetski poznate ličnosti kopiraju. Jelena je često delila fotografije da to i dokaže, stavljajući akcenat na to da je ona prva ponela određeni stil, a da su tek kasnije to uradile Kim Kardašijan, Bijonse i mnoge druge zvezde.

Ipak, ovoga puta je Karleuša ''iskopirala'' Bijonse, pojavivši se u belom prozirnom trikou, sa aplikacijama u vidu ruku koje grle njeno telo. Farmerke su slične onima koje je Kim nosila na nedavnoj NBA utakmici.


Ovakvu neobičnu kreaciju je ponela Bijonse na nedavnom koncertu, i izazvala veliku pažnju ovim izazovnim izgledom i plesom.

Ko je koga ovaj put prekopirao, prosudite sami!

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.