· · Komentari: 0
poznati

LEPA LUKIĆ se još uvek oseća kao devojčica: Otkriva u čemu je tajna njenog mladalačkog duha (FOTO)

Kraljica narodne muzike priča o svojim životnim navikama

1654762726_lepa_lukic_17112016_030.jpg
Foto: Ataimages.rs

Legendarna Lepa Lukić iza sebe ima neprevaziđene narodne pesme. Sa razlogom je zovu kraljicom narodne muzike. Ima 82 godine i i dalje se oseća mlado. Ona još uvek uživa u svom poslu. Pevanje joj ne predstavlja nikakav napor i ona to olako radi. Ne misli da godine imaju veze sa pevanjem, pa ne vidi razlog zašto bi prestajala sa svojim životnim pozivom.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Doživela je potpunu transformaciju, povukla se sa estrade, a i dalje je jedna od omiljenih pevačica

Ona samostalno radi sve poslove u kući. Sama rasprema i kuva. Takođe je veoma aktivna i ne drži je mesto. Ne može da zamisli sebe kako je zatvorena u kući i provodi dane ležeći. Ima prijateljicu koja dolazi jednom nedeljno da joj pomogne, ali sve ostalo samostalno održava. Jede isključivo kuvanu hranu, na kašiku, ali kaže da razlog nije to što se čuva, već joj samo takva hrana prija. 

Foto: Ataimages.rs

Lepa Lukić osim što je uzor mnogim pevačicama sa estrade zbog svog neverovatnog glasa, zavide joj i na pozitivnom pogledu na život i njenom odbijanju da ostari u svakom smislu.  

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.