Oglas
· · Komentari: 0

Osvojila je svet jer se takmiči bez šminke: Ova MISICA svojim potezom šalje jaku poruku, a svi se dive njenoj lepoti

Melisa Ruf, ide u finale izbora za MIs Engleske, a njena prirodna lepota očarala je svet

1661667267_melisa-ruf.jpg
Foto: Instagram printscreen/melisarouf
Oglas

Ova mlada studenkinja, odlučila je da se na izboru za MIs pojavi bez trunke šminke, što će biti prvi put u poslednjih 94. godine, da se neko na ovom takmičenju pojavio u potpuno prirodnom izdanju.

Pročitajte još: Dženifer Lopez ponovo u belom, ali ovog puta u "modnoj prestonici" Evrope: Ponela savršenu majicu uz široke pantalone (FOTO)

Ono što je mnoge oduševilo je i njena priča, zbog koje se odlučila na ovakav potez:

- Mnogo mi znači jer osećam da se mnoge devojke različitog uzrasta šminkaju jer osećaju pritisak da to rade. Ako je neko srećan u svojoj koži, ne treba da budemo primorani da pokrivamo lice šminkom... Naše mane nas čine onim što jesmo i to svakog pojedinca čini jedinstvenim - rekla je Melisa za britanski Independent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel❤️ (@melisaraouf)

Kako se dogodilo da se takmičarka u finalu pojavi bez šminke? Odgovor bi se delom mogao sakriti u novoj kategoriji takmičenja za mis Engleske, a to je Top model golog lica. Reč je o kategoriji u kojoj se devojke takmiče bez trunke šminke na licu, a lenta se dodeljuje samo jednoj devojci. Nešto poput kategorija Miss fotogeničnosti ili Miss ljupkosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel❤️ (@melisaraouf)

- Uveli smo izbor Bare Face Top Model 2019 jer je većina takmičara poslala visoko uređene slike sa puno šminke i želeli smo da vidimo pravo lice iza šminke - rekla je Endži Bizli, direktorka izbora za Mis Engleske, za CNN. Ona je potvrdila da će Melisa na oktobarsko finale otići bez šminke, dok će sve ostale devojke biti našminkane.

Pročitajte još: Dragana Mirković u LETNJOJ haljini od koje zastaje dah: Pevačica zapalila društvene mreže (FOTO)

- Želimo joj puno sreće na Mis Engleske, to je veoma hrabra stvar kada su svi ostali našminkani. Ona zaista šalje važnu poruku mladim ženama - dodala je Bizli.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas