Oglas
· · Komentari: 0
DAMA

Partnerka Ane Brnabić ZABLISTALA na naslovnoj strani stranog magazina (FOTO)

Simpatična plavuša, zbog partnerke Ane Brnabić, privlači pažnju kad god se pojavi u javnosti.

1638461460_brnabic1.jpg
Foto: P. Milošević
Oglas

Milica Đurđević pojavila se na naslovnoj strani prestižnog svetskog časopisa L'Officiel Arabia, a kako se navodi ona je u Dubaiju dala intervju u kom je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umetnost.

Živela u Londonu

Da Milica nije samo lepo lice svedoči i činjenica da je ona doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama. Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić retko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promenilo.

Pročitajte još: ZA 3 NEDELJE DOBILA 10 KILOGRAMA: "Znala sam da nešto nije u redu" - Glumica Sofija Rajović PROŠLA KROZ PAKAO

Premijerka Srbije je u intervjuu za britanski Gardijan 2017. godine rekla da je u svojim ranim dvadesetim šest godina živela u inostranstvu, prevenstveno u Londonu, da bi se 2001. vratila u Srbiju kako bi, kako je rekla, bila tetka deci svoje sestre i bavila se privatnim biznisom. Ali, dodala je i da ju je oduvek zanimala politika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas