Oglas
· · Komentari: 1

Pogledajte kako je Ceca Ražnatović smršala 5 kilograma za jako kratko vreme: Ovaj jelovnik je tajna njenog izgleda (FOTO)

Pevačica decenijama ima izvajanu figuru zahvaljujući ovoj dijeti

1657012269_ceca_rodjendan_14062021_0021.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ceca je već decenijama na javnoj sceni, a uvek je brinula o svom izgledu. Njna figura je kao izvajana, a tajna je u ishrani koju svaki put primeni kada primeti da je dobila koji kilogram. 

Pevačica je dva puta bila trudna, a ne krije ni da je veliki gurman. Ove okolnosti su mogle da dovedu do toga da Ceca ne izgleda baš uvek kao da je u top formi, međutim ona to nije dozvolila. 

- Nikada nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Međutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim. Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja", kaže Ceca za "Informer hit".

Pročitajte još: Ana Nikolić nastavlja da provocira Milicu Pavlović: U emisji je ismevala, pa pomenula i rodni kraj mlađe koleginice

Pevačica je smatrala da se zdravo hrani. Njena ishrana se bazirala na mesu i salati, a uz to je postila svaki post. Kada se pogledala u ogledalo nije bila zadovoljna, pa je rešila da dovede liniju do savršenstva i primeni dijetu koju joj je nutricionistkinja prepisala. Na početku joj je bilo teško, ali je prevazišla prvobitne krize.

- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko sati jedem.-

-Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Između svakog oborka mora da prođe 3 do 4 sata. Ali, sada mi je mnogo lakše objašnjava Ceca i dodaje da između svakog obroka mora da prođe 3 do 4 sata - objašnjava pevačica.

S obzirom da je veliki ljubitelj slatkiša, to je možda bio najteži deo dijete. Međutim, kada joj se nešto slatko prijede, ona gleda da se zasladi zdravom poslasticom.

 

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I najvažnije pravilo je da ako jedna dan prekršite dijetu, sutradan se vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom "od ponedeljka ću" - zaključila je.

Pored promena u ishrani, počela je i da trenira redovno. 

- Pošto ne volim da vežbam pronašla sam način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi - završava ova folk diva.

JELOVNIK CECE RAŽNATOVIĆ:

Doručak: ovsene pahuljice sa voćem i čija semenkama
Ručak: orada i zelena salata
Večera: potaž od bundeve

Ceca je višak kilograma imala tokom 2015. i 2016. godine. Tada se iznenada ugojila 10 kilograma. Razlog je zdravstveni problem koji je ubrzo nakon toga otkrila. U pitanju je ženski hormonski disbalans. Nakon što je problem dijagnostikovan, pevačica je vratila svoj stari izgled i ubrzo skinula višak kilograma. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas