Oglas
· · Komentari: 0
FANTASTIČNA KOMBINACIJA

PREFINJENA ELEGANCIJA: Španska kraljica u klasičnim bojama (FOTO)

Kraljica Leticija spojila je dve boje koje se međusobno savršeno dopunjavaju.

1605264456_222.png
Foto: Printskrin / instagram / queenletiziastyle
Oglas

NJene odevne kombinacije su jednostavne i elegantne. NJen stil je prefinjen, elegantan i jedinstven!

Bela

Uprkos činjenici da je to osnovna boja za nošenje, ona nije naročito popularna tokom zime. Ali, kao što je praksa pokazala, ona se lako uklapa sa drugom bojama. 

Pročitajte još: Glavu prekrila kristalima: Ališa Kiz oduševila pratioce neobičnim stajlingom (FOTO/VIDEO)

Kraljica Leticija pokazala je koje su to boje sa kojima se bela savršeno uklapa.

Prva kombinacija, u kojoj dominira beli sako, može se nositi na svečanije događaje. Kraljica je savršeno uklopila bluzu na bele tufne, beli sako i klasične pantalone.

Supruga španskog kralja napravila je savršenu kombinaciju od samo dve boje

Pročitajte još: Pet stvari koje niste znali o Koko Šanel (FOTO)

Duge dve kombinacije su kežual i pogodne su za svaki dan. Ono što svaka dama treba da ima u ormaru, jeste jednostavna bela košulja. Ovaj nezaobilazni deo odeće odlično se uklapa uz sve pantalone, farmerke ili suknje. Svojom odevnom kombinacijom kraljica nam je pokazala kako se bela košulja može nositi čak i uz patike. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas