Oglas
· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Svi se pitaju: Gde je BARON Tramp? Nije ga bilo u medijima, zvali su ga ŠAPTAČ beba, a gde je sada?

Svi su primetili da najmlađe dete bivšeg predsednika SAD nije bilo prisutno dok su Melanija i Donald Tramp napuštali Belu kuću. Gde je Baron?

1611250457_barrontrumpupdate.PNG
Foto: Instagram/ screenshot barronupdate
Oglas

Liči na majku, ali i na oca. Baron Trampima 14 godina, visok je kao otac i niko ne zna gde se nalazio dok su njegovi roditelji napuštali Belu kuću.

Pročitajte još: Melanija napustila Belu kuću u velikom STILU: Crni kostim poput Džeki Kenedi (FOTO)

Ivanka i suprug Džered Kušner, Tramp Džunior i njegova devojka KimberliGilfor, Erik Tramp i supruga Lara, Tifani Tramp i verenik Majkl Bulo - svi su dali podršku ocu i ispratili ga do Floride. Nedostajao je samo najmlađi - Donald Tramp.

Barona je bio "šaptač bebi".

Baron je ostao upamćen kao "šaptač bebi". Naime, dok je Donald Tramp potpisivao dokumenta u Beloj kući, Baron je zabavljao Ivankinu bebu da bi bila mirna. To je svima raznežilo srce.

Reporteri, koji su dočekali Trampove u Palm Biču na Floridi tvrde da se Baron nalazio u "Air Force One" avionu i da je krišom u njega ušao i isto tako izašao. Dakle, on se trenutno nalazi u letnjikovcu Mar-a-Lago. Ipak, javnost ga nije videla. Pre toga, poslednji put je viđen za Dan zahvalnosti.

Melanija je odbila da Baron menja način života i insistirala je da ostane u istoj školi.
Ušao u istoriju
Baron je prvo dete (od Džona Kenedija) koje je živelo u Beloj kući! Ostali predsednici imali su odraslu decu.

Melanija (50) je oduvek bila zaštitnički nastrojena prema Baronu i štitila ga je od medija maksimalno. Najmlađi sin se pojavljivao veoma retko i u posebnim prilikama.

Pročitajte još: ŠMINKERKA naše voditeljke otkriva: Čim se završi snimanje Jovana Joksimović uradi OVU stvar

Baron ide u školu Sent Endrjus u Merilendu, a tamo se nije školovalo ni jedno dete predsednika. Školu je odabrala Melanija i insistirala je da ostane tamo, jer smatra da će dobiti odlično akademsko obrazovanje i upoznati različitu decu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas