· · Komentari: 0
SVET GLUME

"Tako izgleda jedna PRIRODNA LEPOTICA": Isplivala fotografija Tanje Bošković iz mlađih dana u KUPAĆEM, a muškarci su ODUŠEVLJENI prizorom (FOTO)

Tanja i dalje važi za jednu od najlepših srpskih glumica.

1635937090_TanjaBoskovicglumica0223122016.jpg
Foto: Predrag Mitić

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija glumice Tanje Bošković, koja i danas u sedmoj deceniji pleni svojom lepotom, ali i harizmom.

Ova fotografija izazvala je lavinu komentara na račun Tanjinog izgleda iz mlađih dana. Fotografija je nastala pre nekih 40 godina, a na njoj je glumica pozirala u crvenom kupaćem kostimu.

Pročitajte još: Zaljubili su se u Londonu, i zbog nje poznati REDITELJ više nije vegetarijanac: Ovo je MUŽ Branke Katić (FOTO)

Mnogi su konstatovali da su godine za nju samo broj, i da bi Tanja danas trebalo da bude primer mnogim mladim devojkama, ali i starijim ženama, jer lepo i prirodno stari, a bore na njenom licu samo su joj dale određenu dozu ozbiljnosti.

"Tako izgleda jedna prirodna lepotica", "Svaka čast Tanja", "Bila i ostala savršena", "Boginja", "Tajna njene lepote je sedmica na genetskom lotou", bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Glumica je svojevremeno otkrila tajnu svoje lepote, i mladim ženama poslala snažnu poruku:

- Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote - istakla je tada Tanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.