Oglas
· · Komentari: 0
"POBEDNICI"

ŽAO NAM JE, OVO JE ZLOČIN: Modni kritičari izabrali NAJGORE OBUČENE ZVEZDE na dodeli Oskara 2022. (FOTO)

Za većinu gledalaca, najbolji deo Oskara nije dodela nagrada – to je crveni tepih. Svakog proleća se pripremamo za noć holivudske raskoši koja gledaocima, bez greške, ostavlja jedan ključni zaključak: Lupita Njongo i Zendaja ne mogu pogrešiti . Nažalost, ne uspevaju svi da iznesu „autfit“

1648537635_pjimage---2022-03-29T090659.194.jpg
Foto: EPA
Oglas

Ovogodišnja dodela Oskara je već izazvala buru razgovora u vezi sa izvesnim šamarom. Vil Smit protiv Krisa Roka je kontroverza koja će sigurno pokrenuti mnoge teme, ali nas više zanimaju modni zločini na flagrantnom izlaganju na sinoćnjoj dodeli nagrada. (Džoan Rivers, nedostajala si.)

Uz to, pozivamo vas u šetnju kroz najmračnije trenutke dodele Oskara 2022. prema rečima modnih kritičara.

Džejkob Elordi

To što ste visoki i zgodni ne daje vam propusnicu za nošenje kostima Oskara. 

Kloi XHalle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chloe x halle (@chloexhalle)

Duboki prorezi, drapiranje, asimetrična ramena, perle - ove haljine su bile imale sve i to ne na dobar način.

Pročitajte još: NAJLEPŠA TOALETA DODELE OSKARA: Modni kritičari oduševljeni OMBRE GUČI haljinom Džesike Čestejn (FOTO)

Kristen Stjuart

Neka Kristenin kratki šorts bude upozorenje poznatim ličnostima svuda: ne potpisujte taj Šanel ugovor. 

Timoti Šalame

Svetska štampa se pobunila zbog Timotijeve odluke da skoro pokaže bradavicu, nešto što žene širom sveta rade od davnina. Da li se vama dopada modni izbor mladog glumca?

Alana Haim

Riblja krljušt u boji duge nije oduševila modne kritičare, upravo suprotno.

Vesli Snajps 

Još jedan šorts (ovog puta duži) koji se kritičarima nije svideo.

Nikolaj Koster-Valdau 

Pukovnik Sanders se "vratio iz mrtvih".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas