Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Храните се здраво и тренирате, али не губите килограме? Доктор упозорава на честу грешку - Већина занемарује једну важну ствар

Ако желите да изгубите сувишне килограме, обратите пажњу на једну ствар

1681981177_shutterstock_1292487769.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Управо у овом периоду већина креће да коригује исхрану и почиње са тренинзима. Ако и ви желите да изгледате савршено у летњој гардероби и купаћем костиму и почели сте са процесом мршављења, морате обратити пажњу на једну ствар.

Доктор Мајкл Мосли наглашава да многи не обрате пажњу на пића која уносе, а која и те како могу бити калорична.

"Ако се храните здраво, редовно вежбате и водите рачуна о свом здрављу, а тежина вам се не мења, постоји дебео разлог за то. Кафа, алкохол и воћни сокови утичу на ваш процес мршављења", објаснио је др Мосли.

Ово не значи да би у потпуности требало да се одрекнете ових пића, већ да им нађете адекватне замене и будете умерени у њиховој конзумацији. Висококалоричну кафу са млеком (капућино или лате) замените домаћом. Уместо куповних сокова боље попијте домаћи цеђени.

"Алкохол је такође нешто чему треба приступати са опрезом јер многи често заборављају колико може бити богат и калоријама и угљеним хидратима. Докази су јасни - алкохол вас чини дебелима. Поред утицаја калорија из алкохолних пиц́а, избори хране док пијете и следец́ег дана представљају значајне и потенцијално опасне по живот здравствене проблеме", закључио је доктор.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas