Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Краставац дијета којом можете да изгубите 7 килограма за 14 дана: Ове производе можете да конзумирате

Представљамо вам дијету која је нарочито погодна за оне који не желе да посвећују много пажње ономе што једу

1698227317_shutterstock_398176708.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Потребно је да будете на овој дијети најмање 7 до 10 дана, а постоји неколико производа које треба да конзумирате у том периоду. Такође можете изабрати да будете на овој дијети 14 дана, ако желите да изгубите до 7 кг. Не смете заборавити на физичку активност.

Главни производ у овој дијети је краставац и може се конзумирати у неограниченим количинама, посебно када осец́ате глад.

Остали производи које можете конзумирати током ове дијете су:

  • 150 г туњевине (без уља), 2 кувана јаја или 15 грама белог меса
  • 3 кришки пшеничног хлеба или 2 вец́а кувана кромпира (кромпир може бити куван, печен, али не пржен) или 3 кришке хлеба од целог зрна пшенице
  • 0,5 кг свежег воц́а
  • Течности чај, кафа (без шец́ера) Избегавајте алкохолна и газирана пиц́а

Између оброка или у оквиру оброка ако желите, можете конзумирати свеж краставац у виду салате или припремите шејк од краставаца. Количина краставаца у току дана је неограничен.

Мени краставац дијете за један дан:

  • Доручак: један тањир краставац салате и 2 тврдо кувана јаја
  • Између оброка: једна велика јабука, бресква или 5 шљива
  • Ручак: Тост и салата од краставаца
  • Између оброка: Краставац шејк
  • Вечера: Воц́е по избору (300 грама)

Шта вам је потребно за краставац салату?

Састојци:

  • 400 грама краставаца
  • 200 мл киселог млека или јогурта, со и свеж млади лук.

Како припремити салату:

Након што огулите краставац, исец́и га на ситне комаде. Затим додајте со и добро промешајте. Након тога додајте јогурт и млеко и добро промешајте. На крају, додајте лук и салата је спремна.

Како припремити краставац шејк:

Ставите у блендер следец́е састојке: једну јабуку, прегршт опраног спанац́а и један краставац. Затим додајте свеж ђумбир. Измиксирајте све, сипајте шејк у чаши и украсите ломљеним бадемом и орасима. Морате га одмах попити како не би изгубио своја лековита својства.

Ово пиц́е је богато минералима и витаминима К и А. Такође садржи влакна, гвожђе, магнезијум, калцијум и витамин Б, Е и Ц.

Додатни савети:

Иако је ова дијета једноставна морате бити опрезни о квалитету производа које конзумирате. Веома је важно да будете физички активни када сте на овој дијети. 30 минута брзог ходања може бити одлична идеја.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas