· · Коментари: 0

Пред порођај је имала 115 килограма, па смршала 45: Тијана Дапчевић открила како јој је то пошло за руком (ФОТО)

Певачица је открила шта јој је помогло да се отараси вишка килограма

1667376535_tijanad.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/тијана.дапцевиц

Тијана Дапчевић једна је од најбољих поп-певачица на овим просторима, а веч дужи низ година ужива у љубави са Миланом, са којим се упознала на кошаркашкој утакмици у Сомбору. Венчали су се 2001. године, а круна њихове љубави је син Вук.

Током трудноће добила је вишак килограма, а певачица је пред порођај имала 115 килограма. Међутим, решила је да нешто уради поводом тога:

- Буквално сам носила још једну особу у себи. Нисам имала врат, а руке су ми биле као бутине - открила је једном приликом певачица за домаће медије.

Прочитајте још: Имате проблем са ПРЕЈЕДАЊЕМ? Ових седам савета и трикова спречиће вас да унесете непотребне калорије у организам

Она је одлучила да промени начин живота:

- Решила да урадим нешто по том питању. Међутим, почела сам да мршавим тек када сам схватила да мени не треба никаква дијета, него да променим начин живота - испричала је својевремено, како преноси "Глоссy".

Одлучила је да сваки дан започне са овсеним пахуљицама са чија семеном и црвеним воћем, за ручак обично једе ћуретину с поврћем, а за вечеру бира бранцин или ораду уз салату. 

- Имала сам кризу у почетку, али сам дала све од себе да издржим. Сви треба да се хранимо без шећера, брашна и млека. Тако ћемо доћи до жељене килаже, међутим, као и остале жене и ја се често опустим па се угојим - тврди певачица.

Она и данас одржава витку фигуру, а труди се да поред здраве исхране укључи и физичку активност у свакодневну рутину.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.