Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРАВНОТЕЖЕНА ИСХРАНА

Топ 5 дијета ХОЛИВУДСКИХ ЗВЕЗДА за жене у шестој деценији живота

Како старите, морате више обратити пажњу на своју исхрану...

1677524592_1639124100_profimedia-0647027930.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ове звезде знају шта да једу да би изгледале добро - и гледајући их, морате веровати у ефикасност ових савета!

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Џулија Робертс, 55 година

Глумица је присталица уравнотежене исхране и развила је свој план са нутриционистом. Угљени хидрати у исхрани нису забрањени, али она преферира поврће, протеине и здраве житарице. Доручак се обично састоји од домаћих муслија, бобичастог воћа и јогурта. Ручак је често фило пециво са спанаћем или пшеничним пилавом. А за вечеру глумица обично једе лосос, киноју и поврће.

Никол Кидман, 55 година

Ниједна особа не може да једе савршено све време, укључујући Никол Кидман, тако да се њена дијета врти око правила 80:20. Никол има за циљ да једе здраво 80 одсто времена, а да мези себи осталих 20 одсто.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић је тренирала више спортова, а да ли знате у ком је била ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ?

Синди Крафорд, 57 година

Синди Крафорд сваки дан почиње шољицом зеленог чаја и протеинским шејком.

- Веома је важно да дан започнете како треба. Веома је лако контролисати шта једете за доручак ако сте код куће. А ако почнете са добром подлогом, обезбедиће вам добро расположење за цео дан - сигурна је манекенка.

Прочитајте још: Шта стоји иза традиције на венчањима "нешто старо, нешто ново"? Обичај који траје вековима

Џенифер Енистон, 54 године

Глумица препоручује да се не одричете својих омиљених јела, иако штетних за вашу фигуру, али саветује да их кувате од здравијег производа. На пример, Џен прави домаћу верзију лазања где тестенину замењује поврћем.

Џенифер Лопез, 53 године

Прочитајте још: Класици који не излазе из моде: Које моделе ФАРМЕРКИ увек можете обући (ФОТО)

Певачица и глумица препоручује одустајање од цигарета, кофеина и алкохолних пића.

- Стварно доприноси додатном старењу ваше коже - каже она.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas