· · Коментари: 0
ВЕЖБАЈТЕ СА МАРИЈОМ

Данас са тренером Маријом радимо ХИИТ ТРЕНИНГ: Извдојите 28 минута и побољшајте кондицију (ВИДЕО)

Сваког викенда на Магазину Новости вежбајте са нашим професионалним тренером Маријом Стојановић и започните дан на најбољи начин.

1615028579_157473886_339956947389955_8864077658198352873_n.jpg
Фото: Приватна архива

Данас са Маријом радимо ХИИТ тренинг, тренинг високог интензитета са интервалима. За извођење ових вежби биће вам потребно 28 минута.

Има 7 вежби у 4 круга. За сваку је потребно 40 секунди, а онда следи пауза од 20 секунди, када прелазите на следећу вежбу.

1. вежба

Налазимо се у издржају, шаке су испод рамена. Радите два пута размак ногама (као на снимку), а након тога два пута избацујете руке ка напред. Стомак све време треба да буде стегнут.

Прочитајте још: Загрејмо се: Данас са нашим тренером Маријом радимо тренинг за ноге (ВИДЕО)

2. вежба

Руке су испред, у висини рамена, налазите се на прстима и радите кратке поскоке. Стомак је стегнут. Вежба траје 40 секунди, а затим имате паузу од 20 секунди.

3. вежба

Из чучња идете у јумпинг јацк и поново у чучањ. Колена све време иду у страну, пазите да не кривите леђа. Радите вежбу 40 секунди

4. вежба

Налазите се у издржају, колена иду споља, ка лактовима. Идете једном, па другом ногом напред. Стомак је стегнут. Шаке су испод рамена, тело се налази у равни. Ово је вежба за цело тело.

5. вежа

Скачете са једне ноге на другу. Пратите положај као на снимку испод. Трудите се да у скоку идете што даље. Вежба траје 40 секунди.

Прочитајте још: ВЕЖБЕ ЗА ГОРЊИ ДЕО ТЕЛА: Пратите детаљна објашњења тренера Марије и биће вам лако (ВИДЕО)

6. вежба

Радите посоке једним, па другим коленом. Стомак све време ради у овој вежби. Такође, радите 40 секунди.

7. вежба

Тег вам је у рукама изнад вас. Радите маказице ногама. Прсти су ка споља. 40 секунди је трајање и ове вежбе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.