Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
КОРОНА

Истраживање ПОТВРДИЛО вести од којих смо СТРАХОВАЛИ: Потпуно је НЕВАЖНО имате ли симптоме короне!

Откривени нови докази о опасноси корона вируса

1597141191_korona-2.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Научна истраживања су показала да особе које немају симптоме вируса, једнако су инфицирани као и људи који кашљу, кијају и имају грозницу.

Прочитајте још: У једном од омиљених летовалишта Срба ако испоштујете ОВАЈ УСЛОВ, резервација ће бити ЈЕФТИНИЈА

Прочитајте још: Позната глумица открила какве ПОСЛЕДИЦЕ корона оставља на ВАШУ КОСУ (ВИДЕО)

Прочитајте још: Због КОРОНЕ забрањено хлађење ЛЕПЕЗАМА

Фото: деспоситос

Наиме, асимптоматски пацијенти садрже вирус САРС-ЦоВ-2, у носу и грлу и потенционални су преносиоци заразе. Због тога у Јужној Кореји саветују, да треба појачати тестирања, како би људи без симптома корона вируса, могли да се изолују и смање ризик од преношења.

Тим са Универзитета је прегледао 303 пацијента између 6. и 26. марта, сви изловани учесници налазили су се у центру за лечење у мести Чеонан у Јужној Кореји. Од укупно 63.7% људи који су били заражени, чак њих 36.7 одсто, било је асимптоматских, а код 21 пацијента се развио један од симптома током изолације.

Научници су прегледали ЦТ током тестирања, како би открили вирусна обољења код особе. Вредности ЦТ код пацијената са асимптоматском болешћу биле су врло сличне онима које су примећене код пацијената са симптомима.

Прочитајте још: Епидемиолози упозоравају на НОВО БУКТАЊЕ КОРОНЕ! Млади одлазе на КОВИД ЖУРКЕ, а за све су криви ХРВАТИ

Након урађених тестова, резултати су показали да је вирусно оптерећење симптоматских болесника било нешто мало смањено него код асимптоматских пацијената.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas