· · Коментари: 0
ПРОДУКТИВНОСТ

Пет ТРИКОВА уз које ће сваки дан бити МАКСИМАЛНО ПРОДУКТИВАН

Иако се дан састоји од 24 сата, често имамо осећај како време "лети".

1611057644_Depositphotos_98855982_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Зато је битно што боље и ефикасније искористити сате у дану који је пред нама. 

Доносимо пет трикова који ће вам помоћи да на што продуктивнији начин искористите сате у вашем дану.

Прочитајте још: Понедељком се не "окреће нови лист". Напротив! Овај дан је КАТАСТРОФА за одлуке

1. Вежбајте ујутру

Навијте ранији аларм и одрадите тренинг ујутру. На тај начин нећете имати разлог да прескочите тренинг као што бисте то урадили увече. Такође, читав дан осећаћете се пуно боље и продуктивније.

2. Распоредите кратке паузе током радног дана

Фото: Депозит

Иако се можда не чини тако, али кратке паузе од неколико минута пуно значе. Зажмурите и одморите очи или направите неколико вежби истезања како бисте пробудили тело.

Прочитајте још: СНОВИ су МИТ или истинска размишљања? Сетите се шта сте сањали прошле ноћи

3. Одредите три приоритета

Наравно да током дана имамо пуно тога што треба да одрадимо, али стварање приоритета олакшаће вам тај процес. Свако јутро запишите три најважније ствари које до краја дана морате урадити.

4. Одвојите се од телефона

Све чешће нисмо ни свесни колико времена потрошимо на непотребно коришћењем мобилних телефона. Ако није реч о хитној или пословној ситуацији, одложите мобилни тамо где вам неће бити надохват руке.

Прочитајте још: Прва дама написала ОПРОШТАЈНО ПИСМО! Меланија напушта Белу кућу, а ово је поручила свим људима

5. Бирајте сличне одевне комбинације

Како бисте уштедели на времену, током радне седмице бирајте одевне комбинације с истом "формулом". На пример, кошуља, панталоне и ципеле на пету. Тако ћете увик знати шта заправо тражите када ујутру отворите ормар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.