Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вежбе за побољшање држања: Ове групе мишића највише утичу на то

Држање можете побољшати и тренингом

1707317417_shutterstock_1660419817.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можда не размишљате много о трицепсима и вежбама за груди, али оне су те које могу побољшати ваше држање.

Када тренирате грудне мишиц́е, аутоматски јачате руке, рамена и леђа, а у наставку ц́ете пронац́и 5 лаких вежби које ц́е вам помоц́и да побољшате своје држање.

Радите тегове лежец́и

Лезите на леђа са савијеним коленима и стопалима на тлу. Држите бучицу лагане до умерене тежине у свакој руци и ослоните лактове на под под углом од 45 степени. Ово је почетна позиција. Затим се истегните и спојите руке испред, а затим поново спустите руке у страну док лактови не додирну под. Урадите 10 до 15 понављања.

Екстензија за трицепс са бучицама

Станите у праву линију са стопалима у ширини кукова. Држец́и бучицу са обе руке, савијте лактове и пустите да тежина падне иза главе и поново испружите и доведите руке у почетни положај. Поновите 10 до 15 пута.

Склекови

Почните у високом положају планка са спуштеним рукама, паралелно са раменима. Савијте лактове да бисте спустили тело у правој линији од главе до пета. Урадите 10 до 15 понављања.

Дубоки чучањ

Заузмите положај као да седоте у столици док у ствари „седите“ у ваздуху. Чучните док лактови не достигну 90 степени и вратите се у почетни положај. Поновите 10 до 15 пута.

Подигните тег једном руком

Лезите на леђа са подигнутим ногама и савијеним коленима. Испружите леву руку право нагоре (длан окренут ка унутра) и држите бучицу у десној руци са лактом наслоњеним на под под углом од око 45 степени, поред груди. Поновите 10 пута, са сваком руком посебно.

(Женски магазин)

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas