Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Овако ће вам кренути набоље у животу: Правило 17 и 68 тера НЕГАТИВНЕ МИСЛИ

Правило 17 и 68 секунди привлачи позитивне догађаје у живот - ево како га лако применити!

1639298332_misli.jpg
Фото: схуттерстоцк
Oglas

Према Закону привлачења, оно на што смо фокусирани, односно оно на што мислимо, привлачимо у свој живот. То могу бити позитивне или негативне мисли, а на нама је да их приметимо и успоставимо контролу над њима.

Прочитајте још: Природни АНТИДЕПРЕСИВИ: Ове биљке враћају добро расположење

 

Да ли вам се некад догодило да ујутро све крене низбрдо, као да се на први негативни догађај лепи и други и трећи, а ви цело време мислите како вам данас, ето, баш ништа не иде од руке? Ујутру не можете пронаћи хаљину коју сте жељели обући, пролијете кафу, крећете на посао, касните и онда још не можете пронаћи паркирно место, долазите на посао, а тамо вас очекује бесан шеф...

Правило 17 секунди

Правило од 17 секунди објашњава зашто нам се такав низ догађа. Након 17 секунди на нашу прву мисао о некој ситуацији, догађају или теми лепи се друга мисао, па након следећих 17 секунди трећа и тако добијамо низ било позитивних било негативних мисли.Мисао краћа од 17 секунди нема снагу, али када се стално враћамо на исту мисао, одржавајући је барем 68 секунди, она постаје доминантна и потом доживљавамо поклапања са њом јер доминантна мисао привлачи управо такве догађаје у живот.П

Дакле, ухватите ли сами себе у негативном размишљању, схватите да је могуће да ће се такве мисли и реализовати и покушајте их зауставити. За почетак дубоко удахните и у себи бројите од 17 према 0. Након што сте се негативне мисли решили, замените је позитивном, нпр. 'Све је добро и биће добро' или било којом другом која у вама изазива мир. Негативан след догађаја ће се зауставити.

Прочитајте још: ЈАКО ЛОША КОМБИНАЦИЈА: Ево зашто млеко не иде добро са кафом

Добро је што исто вреди за позитивне мисли. Размишљате ли о нечему што желите, у 68 секунди формира се неуронска веза и ствара се чврста мисао. Та мисао производи емоције које утичу на долазак онога што желимо у наш живот. Тако уз мало вежбе праћења својих мисли и емоција, можемо постати прави креатори лепше стварности.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas