Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Здрав начин да започнете јутро: ЧЕТИРИ напитка која РАЗБУЂУЈУ боље од кафе и чаја (РЕЦЕПТИ)

Добар начин да кренете у дан

1654955032_mango-g44bc7c7fe_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Веома је важно како започињете дан. Чим се пробудите добро би било да попијете чашу воде како бисте покренули органе, хидрирали и освежили организам. Поред овога је важно да уместо кафе изаберете напитак који ће вам заиста допунити ниво енергије, због чега вам дајемо идеју за четири напитка који опорављају организам и алкализују.

Ово је 5 разлога да дан започнете напитком који ће алкализовати ваше тело, јер ови сокови овако делују на ваш организам…

  • Јачају имунитет
  • Побољшавају варење
  • Помажу вам да смршате
  • Подижу енергију
  • Спречавају старење

Рецепт број 1: Сок од ананаса, меда и јабуковог сирћета

Потребно је: 200 мл сока од ананаса (свеже исцеђен); 2 кашике јабуковог сирћета; 1 кашика домаћег меда.

Прочитајте још: Предности СОКА ОД ЈАГОДЕ по здравље: 7 НЕВЕРОВАТНИХ користи за ваш организам

Помешајте сок од ананаса, сиће и мед па попијте прво ујутру. После попијте још једну чашу воде.

Овај сок ће вам помоћи да смршате и избаците токсине из организма. Мед у комбинацији са јабуковим сирћетом ће спречити осећај глади, али ће исто тако дати довољно енергије вашем телу да несметано обави јутарње обавезе.

Рецепт број 2. Зелени смути

Припрема: 2 шоље свежег спанаћа, пола шоље замрзнутих купина; 1 комадић свежег ђумбира, кашичица меда по избору.

Све убаците у блендер, па када се самеље попијте ово ујутру. Ово је више као каша и представља праву инфузију. Овај смути може да замени доручак. После попијте још две чаше воде.

Иако не изгледа примамљиво, овај смути је веома укусан. Спанаћ је задужен за добро расположење, па се овај смути користи и за лечење депресије и анксиозности. Ђумбир ће помоћи да из тела избаците све токсине од прошлог дана.

Рецепт број 3. Слатки коктел

Потребно: 4 шаргарепе и 1 ољуштен лимун.

Прочитајте још: У Србији расте КАО КОРОВ, а ПОМАЖЕ КОД МНОГИХ БОЉКИ: Важи за најбољи "ЛЕК" против уједа комараца

Убаците шаргарепу и лимун у соковник и добијени сок попијте чим се пробудите. Лимун је пун витамина Ц који ће оснажити ваш имунитет. Лимун је познат и по томе што телу даје енергију. Шаргарепе су прави антиоксиданти. Сок од шаргарепе избацује из тела паразите и токсине, спречавајући појаву болести.

Рецепт број. 4: Супер моћни напитак

Потребно: 1 шоља вреле воде; 1 цм корена ђумбира; сок од пола лимуна; осмина шоље јабуковог сирћета; 1 кашичица меда; пола кашичице куркуме.

У врелу воду додајте ђумбир и куркуму и пустите да све ври око 10минута. Ставите јабуково сиће, сок од лимуна, мед у посебну шољу. Кад ђумбир и куркума буду спремни додајте их у шољу са осталим састојцима. Промешајте и пијуцкајте за добро здравље.

Овај напитак избацује токсине, сагорева калорије, топи масноће, подстиче бржи рад метаболизма, алкализује тело, и даје вам неопходну енергију.

Овај супер напитак је у стању да спречи развој опасних болести, вируса и бактерија.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas