Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНЕ

ПЕТ ствари које ПРАВА ДАМА никада не би урадила

За почетак, немојте каснити! Заборавите на ону причу "15 академских", нико не зна ко је ту глупост смислио!

1598338117_pexelsDama.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Људи имају све "краће живце" и сви говоре "што на ум то на друм". Подсећамо вас на лепа правила понашања којих би права дама увек требала да се држи.

Прочитајте још: Ако жена жели да буде СРЕЋНА мора имати најмање ДВЕ ТРАЧ ПАРТИЈЕ НЕДЕЉНО!

Поштујте туђе време

Основно правило лепог понашања, на које се данас највише заборавља, је да се поштује туђе време.Нико не воли људе који касне, па и они који касне. Ово важи не само за кашњење, већ и прерани долазак.

Манири Фото: Депозит
Ако не поштујете туђе време - ви сте непоуздана особ, а ако причате само о себи - досадна!

Не причајте о себи

Права дама не прича о себи, а поготово не интимне детаље из свог живота.Ако мислите да неког занима шта радите у купатилу, како уклањате длаке, шта имате на телу и како "гужвате чаршаве" - много грешите. И не само о осеби, жене много причају о деци, не водећи рачуна да ли особа која слуша има малишане.Туђа деца не занимају никог осим њихову мајку. О деци нарочито не смете причати на послу и пословном састанку.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО: Да ли су ово исте особе? Овако младе изгледају ПРЕ И ПОСЛЕ шминкања (ФОТО)

Слушајте, па проговорите

Сигурно вас нервира када саговорник завршава ваше реченице. Е, па, нервира и њега када ви то радите. Поготово је страшно када људи током разговора праве "рукавце" да би испричали нешто о себи што, најчешће, нема везе са темом. Што више причате - то ће вас мање слушати.

Комплименти
Будите умерени у давању и примању комплимената. Наше жене често омаловажавају себе када их неко хвали, попут: "Ма ову хаљину сам купила на бувљаку!" На тај начин вређате и саговорника.

Дајте савете само када вас питају

Стално вам људи деле савете које нсите ни тражили? Да ли сте сигурни да ви то не радите? Врло је неучтиво саветовати људе о свему: како се гаје деца, која шминка им добро стоји, какав ауто треба да купе... Укратко, не паметујте.

Прочитајте још: ПЕСИМИСТИ, ОПСТИМИСТИ ИЛИ РЕАЛИСТИ: Којој групи ви припадате и шта оне значе?

У гостима се не понашајте као у хотелу

Ако су вас позвали на ручак не понашајте се као да сте испред "шведског стола". Поред тога што не треба бити "алав", не смете ни причати о здравој храни и дијетама. Ако ваша деца направе џумбус, опомените их и помозите им да га среде, а помоћ понудите и домаћици око поспремања тањира.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas