Oglas
· · Komentari: 0
LAKO JE

NOĆNO UBRZANJE METABOLIZMA: Oslobodite se masnoće i viška tečnosti iz organizma

Nedovoljno je poznato da magična kombinacija meda i cimeta ubrzava metabolizam i pomaže pri skidanju viška kilograma.

1609443387_Depositphotos_130295882_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Mnogi već u ishrani koriste med koji je poznat kao zdrava i lekovita namirnica, dok je cimet omiljeni začin u mnogim poslasticama.

Međutim, još uvek je nedovoljno poznata magična kombinacija ovih sastojaka i njeno svojstvo da ubrzava metabolizam i pomaže pri skidanju viška kilograma.

Pročitajte još: Nema veze s hranom: RAZLOG BROJ JEDAN zašto se s godinama lakše gojimo

Najvažniji element u delovanju dijetalnog napitka od meda i cimeta je vreme primene. Naime, polovina se pije pred spavanje, kada će ubrzati metabolizam, a druga ujutru na prazan stomak kada će snažno delovati na krvotok i čitav organizam.

Foto: Depozit

Pogledajte i namirnice koje ubrzavaju metabolizam

Sastojci:

  • 2 velike kašike meda
  • 1 kašika cimeta
  • 250 ml vode

Pročitajte još: Čarobni plan ishrane uz pomoć kojeg je Kloi Kardašijan uspela da smrša čak 20 kilograma (FOTO)

Priprema:

Prokuvajte vodu, prelijte preko cimeta, a kad se prohladi dodajte med i dobro izmešajte. Prvu polovinu popijte pre spavanja, a drugu ujutru pre obroka.

Drugi važan element mršavljenja u snu je i oslobađanje organizma od viška vode. Za ovu namenu, najviše nutricionista preporučuje čaj od maslačka jer nema nikakvih negativnih efekata kakve mogu dati drugi diuretici.

Pročitajte još: NAJLAKŠA dijeta na svetu! Evo zašto je Scandi Sense Diet postala SVETSKI HIT

Čaj od korena maslačka priprema se tako što jednu kašičicu treba kratko prokuvati u 200 ml vode i ostaviti da stoji petnaestak minuta, pa procediti i popiti.

Osim što deluje kao diuretik, ovaj čaj ispira toksine iz organizma, poboljšava varenje i smanjuje nadutost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas