Oglas
· · Komentari: 0

Milica Todorović otkrila kako je skinula 15 KILOGRAMA: "Na mom jelovniku uglavnom se nalazilo prženo, masno i slatko"

Pevačica otkriva kako je dovela liniju do savršenstva

1671970867_foto-Ata-images-Milica-T.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Milica Todorović uspela je da skine neverovatnih 15 kilograma. Ne krije da voli da jede, a njeno mršavljenje nije podrazumevalo gladovanje.

Fotografijama na svom Instagram profilu pokazala je da nikad bolje nije izgledala, a ne krije da je zatražila pomoć nutricioniste.

Pročitajte još: Povrće koje vam može pomoći da se REŠITE sala na STOMAKU: Verni saveznik u borbi za RAVAN stomak

Ona je smanjila količinu porcija, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou. Uz sve to uključila je i treninge.

- Što se ishrane tiče, kod nutricioniste sam već nekoliko godina. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na režim - otkrila je svojevremeno Todorovićeva.

U potpunosti je izbacila grickalice i gazirane sokove, koji su joj, baš kao i većini, bili najveći porok.

Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti - objasnila je jednom prilikom u intervjuu za "Hit".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas