· · Komentari: 0

Mirka Vasiljević i posle četiri porođaja izgleda PERFEKTNO: Bez gladovanja i odricanja - Glumica otkriva kako joj to polazi za rukom (FOTO)

Lepa glumica pridržava se istog režima ishrane već godinama, zahvaljujući kom održava zavidnu figuru

1686385185_rts_ng_15122022_0048.JPG
Foto: ATA images

Mirka Vasiljević u oktobru pre dve godine ostvarila se u ulozi majke po četvrti put, a ono što mnogi primećuju jeste da izgleda uprkos tome izgleda savršeno.

Kako tokom trudnoća nije dobila suviše kilograma, i sama dijeta nije predstavljala veliki problem. Ali, jednom prilikom je otkrila šta je bilo zaslužno za njen gubitak kilograma pre dijete:

- Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe, - rekla je Mirka i istakla da je to već samo po sebi bilo dovoljno da počne da gubi kilograme, piše Story. 

- Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma - izjavila je glumica jednom prilikom i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne. Kako tvrdi, posle svih porođaja, ostalo joj je pet kilograma viška.

Vasiljevićeva je otkrila šta konzumira tokom dana i kojih se saveta pridržava:

Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak - izjavila je za "Blic Ženu".

U svemu tome, ima i veliku pomoć i podršku svog izabranika:

- Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora - objasnila je Mirka.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.