Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA OPRE VINFRI: Voditeljka je bez gladovanja smršala čak 20 kilograma

Isprobajte dijetu koja je pomogla jednoj od najpoznatijih voditeljki na svetu

1688128810_opra.jpg
Foto: Youtube printscreen/CBS
Oglas

Kada se Opra Vinfri nedavno pojavila na jednoj reviji u Italiji, mnogi nisu mogli da je prepoznaju. Poznata TV voditeljka je značajno smršala, a još prošle godine je izjavila: "Vreme je za resetovanje, čistim frižider!" Izgleda da je ostala dosledna svojoj nameri, kao i da njen program mršavljenja deluje jer je sa istim smršala oko 20 kg.

Projekat "Weight Watchers" pokrenula je 2015. godine, kada je imala čak 107 kilograma. Kako je objasnila, to nije samo dijeta, već način života, a režim ishrane nije strog. Zapravo, uopšte nemate utisak da se bilo čega odričete.

Kako je istakla, jede sve što voli, čak i takose i pastu, ništa sebi ne uskraćuje, ali postoji pravilo - unosi potrebne sastojke u skladu sa određenim procentima. Opra dnevno unosi 20% proteina, 30% zdravih masti i 50% ugljenih hidrata. Jutro obično počinje smutijem od bobičastog voća, orašastih plodova, soka od pomorandže i jogurta.

Od slatkiša jede par kockica čokolade, kada joj je potrebno više energije doručkuje tost sa jednim pečenim jajetom i dva parčeta ćuretine ili pahuljice sa mlekom i jogurtom. Tokom režima mršavljenja za ručak jede laganu supu, ponekad burger sa grilovanom ćuretinom, paradajzom i obogati ga dodatnim povrćem. Od voća pri ruci ima šaku seckanih oraha, a tu su avokado, banana, jabuka, breskva, mango. Za večeru jede belo pileće meso i pirinač, pastu sa grilovanim povrćem i pečurkama, može da doda i malo piletine ili paradajz soka.

NJena dijeta ne podrazumeva gladovanje, već unošenje zdrave i ukusne hrane zbog koje se Opra u 69. godini, kako sama kaže, nikada bolje nije osećala, a tako i izgleda.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas