Oglas
· · Komentari: 0

Ova NAMIRNICA najviše goji, a mnogima je NEIZOSTAVNI deo doručka: Najgore je ako se jede uz jutarnju kafu

Ukoliko brinete o svojoj liniji ovo je namirnica koju ne smete jesti za doručak

1661441560_pexels-valeria-boltneva-1510683.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Iako ga mnogi izbegavaju ujutru, delom jer se još uvek nisu dovoljno razbudili da bi mogli da jedu, delom jer nemaju vremena, ali stručnjaci će vam reći da je doručak najvažniji obrok u toku dana. Od namirnica koje odaberemo da pojedemo kada se probudimo zavisi kako ćemo "izdržati" dan i da li ćemo imati dovoljno energije da sve zadatke i obaveze izvršimo.

Međutim, postoji hrana koju mnogi baš najradije jedu ujutru, a koja se nikako ne preporučuje da se nađe na meniju za doručak. Nutricionistkinja Marina Kopitko otkrila je kojom namirnicom se nikako ne preporučuje da započnete dan jer drastično utiče na gojenje, mnogo više nego neke druge visokokalorične.

"Kroasan je namirnica koja ima neuravnotežen odnos hranljivih nutrijenata i sa velikim sadržajem ugljenih hidrata. Dosta je kaloričan i sve što ćete uraditi kada ga pojedete jeste da ćete pokrenuti proces taloženja masti u telu", objasnila je nutricionistkinja i dodala da je još štetnija ako se konzumira uz prvu jutarnju kafu.

Foto: Pexels

Ovo najpoznatije francusko pecivo se proizvodi od kvalitetnog brašna, ali ne sadrži minerale i dijetalna vlakna koja su neophodna da bi se pokrenuo metabolizam i, samim tim, sagorevanje masnoća. Ako ste već ljubitelj testa, umesto kroasana nutricionistkinja preporučuje da jedete hleb, kifle ili druge proizvode od integralnog brašna, a koje neće drastično uticati na povećanje telesne težine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas