Oglas
· · Komentari: 0
KILOGRAMI

Provereno: Tri začina za MRŠAVLJENJE

Nikada jednostavnija metoda za mršavljenje

1655574732_herbs-g76134da93_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pri mršavljenju vam mogu pomoći i neki začini. Osim što su dobri za zdravlje, ova tri začina vam mogu pomoći da se rešite suvišnih kilograma. 

Pročitajte još: Trebalo bi da naučite da ĆUTITE O OVIH 5 STVARI - odmah će vam krenuti u životu

Origano 

Reč je o začinu koji je sinonim za italijansku hranu. Origano je neverovatna biljka puna bioaktivnih sastojaka poput polifenola i flavonoida, a pomaže i u regulaciji insulina u telu i u održavanju tela u formi. Origano je izvrsna biljka koja pomaže u rešavanju problema sa težinom, a takođe može pomoći i osobama koje muči zatvor.

Pročitajte još: Šta stoji iza tradicije na venčanjima "nešto staro, nešto novo"? Običaj koji traje vekovima

Peršun 

Gotovo svi u svojoj kuhinji imamo peršun, a ova biljka vam može pomoći u smanjenju telesne težine. Peršun pomaže u kontroli težine vode u telu, nivoa šećera, a takođe i pospešuje metabolizam. Listovi ove biljke su bogati vlaknima, a pomažu u rešavanju nelagode i nadutosti koja se javlja usled probavnih problema.

Pročitajte još: Sestra Jelisavete Orašanin preslikana je glumica: Dva puta ćete pogledati sliku (FOTO)

Ruzmarin 

Ruzmarin je pun antioksidansa i pomaže u regeneraciji ćelija, a njegovo lišće pomaže u poboljšanju metaboličkog stanja i upravljanju šećerom u krvi. Reč je o biljci koja se od davnina koristi i u pripremi tradicionalnih lekova. Protivupalna svojstva ovih listova pomažu u kontroli zadržavanja vode i poboljšavaju metabolizam što dodatno pomaže u gubitku težine.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas