· · Komentari: 0
ishrana

"Zdravstveni problemi ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma": Evo kako izgleda JELOVNIK JELENE ROZGE

Pevačica Jelena Rozga jedna je od najlepših i najtraženijih u regionu i svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a nedavno je otkrila i s kakvim se zdravstvenim problemima već dugo nosi.

1644480136_c7543d384693a57fefe77b851057f9b7fbc4ce68.jpg
Foto: Ata images

Lepoj Splićanki je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija. Jelena je ispričala kako živi sa ovim bolestima, zbog kojih već godinama ima istu kilažu.

- Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva - rekla je Jelena i dodala da je obolela zbog stresa.

Pročitajte još: Princ Vilijam PREKRŠIO JE istorijsku tradiciju kada je zaprosio Kejt Midlton

- Sada je najvažnije da se što manje uzrujavam, i zbog srca i zbog štitne žlezde. U prethodnih nekoliko godina sve koncerte sam otpevala bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini. I dalje skoro dva sata mogu da pevam i igram sa svojom publikom - otkrila je bivša balerina i dodala da joj nastupi zamenjuju klasične treninge u teretani.

- Na bini provedem nekoliko sati pevajući i plešući, i to je odličan način da se ostane 'fit' i bude u dobroj kondiciji. Kada je počela pandemija korona virusa, morala sam da prestanem da treniram i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitasta žlezda. Onda mi je trener rekao da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo i korisno i potrebno - objasnila je i otkrila da odličnu liniju ima zahvaljujući i tome što je oduvekvodila računa o ishrnai.

Pročitajte još: ADEL obeležila dodelu BRIT nagrada: Jedna rečenica je sve iznenadila, a o ovom detalju se priča (FOTO/VIDEO)

- Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje -  objasnila je Rozga.

Jelovnik Jelene Rozge

Doručak: Omlet sa belancima, maslinama i mladim sirom

Ručak: supa, meso, salata

Večera: Riba i povrće

Trik savet: Budite umereni u svemu!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.