Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

BRZA TORTA: Ukusna poslalstica za hladne dane

Brza torta koja će vas oduševiti

1634191969_torta.jpg
Foto: YouTube printscreen /Bakina kuhinja
Oglas

Ukoliko ne znate kako da obradujete svoje ukućane, iz Bakine kuhinje stiže recept za brzu tortu, za koju vam nije potrebno puno sastojaka.

Pročitajte još: Primamljivo! ZLATIBORSKA PITA za sva čula vaših ukućana za savršenu večeru (RECEPT)

Potrebno je:
 

4-5 banane
4 puninga od vanile
1 l mleka
2-3 kašike šećera
100 gr čokolade ili 2 kašike kakaa
100 gr  maslaca
50 gr seckani oraha
 

Priprema:
 

Mleko skuvati sa šećerom pa zakuvati puding i u vrelo dodati čokoladu i maslac i sve izjednačiti. Pleh 22 cm obložiti providnom folijom pa iseći banane malo duže komade i poredjati u pleh . Preko istresti puding ali ostaviti malo pa u njega ubaciti seckane orahe i sipati na banane. 

Ostaviti da se dobro ohlade. Odlično se stegne i gantastičnog čokoladnog ukusa sa osvežavajućim bananama...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas