· · Komentari: 0
IDEJA ZA RUČAK

NAJSOČNIJE teleće šnicle koje se kuvaju u sopstvenom sosu! (RECEPT)

Odličan recept za sve ljubitelje telećih šnicli.

1622464400_steak-3487001_1920.jpg
FOTO: Piksabej

Sastojci: 

  • 1 kg telećeg mesa (isečeno na šnicle 1-1,5 cm deljine)
  • peršun, beli luk, so, suvi začini

Priprema: 

Meso istucite sa obe strane i posolite i sipajte suvi začin. Ređajte u lonac srednje veličine, po dnu. Pospite peršunom i belim lukom.

Ređajte po redovima dok ne istrošite svo meso.

Pročitajte još: Ukusne ŠUFNUDLE od krompir testa: Recept za svaki dan! (RECEPT/VIDEO)

Prelijte čašom vode i pustite da uvrije na visokoj temperaturi. Potom dosuti još pola čaše vode, smanjiti temperaturu i dinstati još 1-1,5 sat.

Jele je gotovo kada sva voda ispari. Ovo je odličan recept jer će vam meso ostati mekano i kuvaće se u sopstvenim sokovima.

Uz meso poslužite grilovan paradajz i pečurke, a uz to možete poslužiti i gotovu testeninu punjenu sirom ili spanaćem.

Prijatno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.