Oglas
· · Komentari: 0
SLATKO

Pravi je trenutak da UMESTO KOLAČA napravite VOĆNU SALATU (FOTO)

Leto je vreme kada na pijaca može da se kupi voće najrazličitijih boja i ukusa.

1595081451_vocna-sla.jpg
Foto: A. M.
Oglas

Zahvaljujući bogatom izboru voća salata može da bude čaroban obrok prepun boja i ukusa. Prilikom kupovine voća birajte voće različitih boja i oblika, ali ne zaboravite da i od najjeftinijih plodova može da se napravi ukusan tanjir uz pomoć malih tajni.

Pročitajte još: GLUTEN FRI dijeta je OPASNA, bolje probajte DžANK fri

Birajte voće raznih boja

Sastojci:

  • šaka malina
  • šaka kupina
  • 1 breskva
  • 2 kajsije
  • struk nane
  • banana, pomorandža, kivi
  • kriška dinje

Priprema:

Voćna salata može da se napravi od bilo koje vrste voća, ali ih treba seći na različite načine. Maline i kupine se samo operu, banana se seče na kolutove, dinja na koskice, a breskve i kajsije na kriške.

Struk nane se opere i isecka pa umeša sa voćem. Ukus se dobija i limunom koji se iscedi i sokom polije voće.

Pročitajte još: ZELENI tanjir koji daje ENERGIJU i dobro RASPOLOŽENJE (FOTO)

Ukus voćne salate možete poboljšati medom, jer ukoliko je zasladite šlagom ili sladoledom dodali ste kalorije.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas