Ana Bekuta podelila je sjajan recept za ručak.

Pevačica Ana Bekuta podelila je sjajan recept za ručak.
Tom prilikom otkrila je da je kao dete naučila da kuva. Njena mama je radila i bila je kuvarica, a volela je da kuva, prenela je tu ljubav Ani. Zna mnogo domaćih recepata i uživa u spremanju sarme i sličnih jela.
- Što jednostavniji recept, to bolje, rekla je Ana svojevremeno za Blic.
Ana Bekuta je odlučila da sprema lepo, ukusno i izdašno jelo, a to su šnicle sa pirinčem. Naglasila je da mnogo šnicli bude spremno od samo 300 grama mesa.
Potrebni sastojci:
300 grama mlevenog mesa
2 kašike brašna
obaren pirinač
2 kašike ulja
1 umućeno jaje
pola praška za pecivo
vegeta
so
biber
Priprema:
Nakon što obarite pirinač, sve sastojke sjedinite.
U šerpu ili dublji tiganj nalijete ulje, a pomešane sastojke vadite kašikom i pržite u ulju. Šnicle vadite iz ulja kada porumene i kada budu pržene.
(Story)
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU