· · Komentari: 0

GENIJALAN TRIK! Stavila je OVO U VEŠ MAŠINU i za pola sata uklonila svu PRLJAVŠTINU!

Trikova za čišćenje nikad dosta, a sada vam donosimo jedan uz pomoć kojeg ćete savršeno očisititi veš mašinu

1628143098_masina.jpg
Foto: Depozit

Veš mašinu bi trebalo redovno čistiti jer su u bubnju nakupljaju prljavština i množe bakterije.

Upravo ta prljavština može negativno da utiče na kvalitet veš mašine, a to sigurno ne želite.

Stoga, jedna mama je na Fejsbuku u grupi „Mums Who Clean“ podelila savet ostalim korisnicama za čišćenje veš mašine, koji u njenom slučaju savršeno deluje.

Kako prenosi The Sun, sve što vam je potrebno jeste deterdžent za pranje sudova u tabletama.

Jednostavno ubacite tabletu u bubanja i nakon toga uključite program za brzo ispiranje.

Kako je ova žena otkrila, nakon ispiranja veš mašine posle primene ovog trika, voda je bila tamna.

Jedna žena je komentarima otkrila kako je nedavno pokušala da očisti veš mašinu sa sirćetom i toplom vodom, ali nije uspela. Zatim je isprobala ovu metodu i ostala u šoku količinom prljavštine u vodi koja se pojavila nakon samo nekoliko minuta.

                        PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.