· · Komentari: 0
drugačije

Greške koje pravimo prilikom spremanja KAJGANE: Tajna je u malim stvarima

Nije teško.

1607786025_Depositphotos_94220104_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Jaja se brzo se pripremaju, a odliča su kombinacija proteina i masti, a i veoma su hranljiva. U kojem god obliku ih pripremali, zdravo je. Lako se spremaju, ali nekada neke stvari uradimo pogrešno, a da i ne znamo, pa ne bude baš savršeno.

Saveti uz koje će kajgana svaki put biti savršena:

Pripremate kajganu na jakoj vatri

Brzo će biti gotova, ali ne treba ih spremati na jakoj vatri. Nećete uštedeti na vremenu, tako da slobodno zagrijte tiganj na srednjoj vatri i onda tek dodajte jaja. Ovako će se najravnomernije ispržiti.

Pročitajte još: Napitak koji nas čini pametnijima: Kuvano vino ili topla čokolada?

Mutite jaja u tiganju

Ni ovom metodom nećete dobiti na vremenu. Zaboravite na razbijanje jaja direktno u tiganju. Uzmite malu činiju ili tanjir, umutite ih viljuškom i začinite, a onda nakon što se tiganj zagrejao dodajte.

Pročitajte još: Ovo je TRIK zbog kog više nikada nećete napraviti ŽILAVE PALAČINKE

 Ostavljate ih predugo u tianju nakon spremanja 

Kada ste jednom isključili ringlu, jaja nikako nemojte ostavljati još u tiganju. Ona brzo menjaju svoj oblik i dovoljna im je mala količina topline da se promene. Kako biste izbegli da budu suva i tvrda, izvadite ih odmah nakon pripreme iz tiganja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.