Oglas
· · Komentari: 0
URADI SAM

Višenamenski sprej citrusnog mirisa od TRI sastojka: Sredstvo koje treba da ima svako domaćinstvo! (RECEPT)

Prirodno sredstvo za čišćenje koje možete sami da napravite.

1625736489_inv.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ WholeElise
Oglas

Višenamenski sprejevi su poput švajcarskog vojnog noža u vašem ormaru za čišćenje: Možete ih koristiti na većini površina kao dezodorans za prostor, brisanje prljavštine, prašine i vraćanje sjaja.

Pročitajte još: Oslobite se buđi u tuš kabini pomoću jednog sastojka (FOTO)

Da biste napravili domaći sprej za čišćenje svežeg mirisa, trebaće vam:

  • 1/4 kore citrusa (limun, pomorandža...) 
  • Sirće
  • Voda
  • Tečni sapun bez mirisa

Priprema: 

Četvrtinu tegle napunite sa ostacima limunovih kora (možete da koristite mešavinu citrusa, limuna, pomorandže, grejpa ili bilo čega drugog što jedete). Zatim napunite teglu do samog vrha sirćetom, stavite poklopac na teglu i postavite na sunčano mesto, da odstoji dve ili više nedelja.

Procedite sirće i kompost.

U svoju omiljenu bočicu sa raspršivačem sipajte 1/2 šolje sirćeta infuziranog citrusima, dodajte 1 šolju vode i kašičicu tečnog sapuna. Nakon zavrtanja poklopca, dobro protresite bocu.

Pročitajte još: Komarci MRZE ovaj miris i beže od njega, a pravi se lako

Sredstvo za čišćenje u kojem se nalaze citrusi možete koristiti na bilo kojoj površini, osim na površinama od prirodnog kamena.

Samo protresite pre upotrebe, obilno prskajte po izabranoj površini i obrišite ubrusom ili krpom od mikrovlakana.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas