Oglas
· · Komentari: 0
POSNI RUČAK

Neobična marinada za REČNU RIBU uz pomoć koje ćete spremiti ručak kao PROFESIONALAC (RECEPT)

Ukoliko želite da ispečete ribu na malo drugačiji način, onda probajte ovu marinadu.

1639430582_fish-g6c3db7239_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Počeo je post, kao i sezona slava, zbog čega vam predlažemo da probate da ispečete rečnu ribu, koja je prethodno bila u ovoj neobičnoj marinadi.

Sastojci za marinadu:

- dve kašike ulja
- sok od jednog limuna
- jedna kašika iseckanog peršuna
- malo vegete i origana, soli i bibera
- tamjan

Pročitajte još: POSNA SARMA na drugačiji način: Fil od PIRINČA i ORAHA koji će oduševiti i one koji ne poste (RECEPT)

Priprema:

Pomešajte ulje sa sokom od limuna,dodajte peršun i začine po želji i tamjan. Prelijte ribu i ostavite je tako da odstoji u marinadi jedan sat pre pečenja.

Najbolje je da kupite svežu rečnu ribu, koja će biti još više ukusna.

Ribu umotajte u foliju i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na uobičajen način kao inače, a uz prilog možete poslužiti krompir salatu ili pirinač sa povrćem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas