Oglas
· · Komentari: 0
ČISTA RERNA

Rešite se masnoće ZAUVEK: Nakon ovog trika, REŠETKE će BLISTATI (VIDEO)

Čišćenje rerne može biti i te kako naporan i dug posao, ali uz ovaj trik skratićete vreme čišćenja.

1636577035_shutterstock_418284835.jpg
Foto: Sutterstock
Oglas

Na društvenoj mreži "TikTok" pojavio se trik za čiščenje rešetki iz rerne, koje se mogu lako i često zaprljati. U kratkom snimku jedna korisnoca pomenute društvene mreže pokazala je na koji način pere ovaj deo šporeta.

Najpre je napunila sudoperu vodom, stavila unutra dve tablete za mašinsko pranje posuđa i ubacila masne rešetke. Tablete su uspele da uklone svu masnoću i mrlje od hrane s rešetki pa nije morala da ih riba.

Pročitajte još: Izbacite nepotrebne HEMIKALIJE: Napravite domaću pastu za BLISTAV sjaj kupatila (RECEPT)

Tablete za mašinsko pranje posuđa sadrže fosfate koji uklanjaju naslage hrane, zatim enzime koji otpuštanjem proteina i peptida skidaju ulja i masnoće, kao i izbeljivač koji otapa eventualne zaostale naslage hrane i dodatno čisti.

@carolina.mccauley

🌸 How to easily clean your stovetop grates ✨ #cleaningtips #cleaninghacks #homehacks #homehackswithcarolina

♬ Sunday Kind of Love - Etta James

Ukoliko vam rešetke ne mogu stati u sudoperu, u tom slučaju napunite kadu i potopite ih na isti način.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas