Oglas
· · Komentari: 0

ANA I BASTIJAN NAJAVILI FINALE: Zapali društvene mreže snimkom pred košarkašku utakmicu - Basti se obratio na srpskom (VIDEO)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnstajger će zajedno pratiti meč i navijati za svoje reprezentacije

1694348616_Foto-Printscreen-Instagram-anaivanovic-Shuttertsock.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - anaivanovic, Shuttertsock
Oglas

Uskoro počinje finale Mundobasketa 2023. godine u kom će se za zlato boriti reprezentacije Srbije i Nemačke. Ovim povodom Ana Ivanović i njen muž Bastijan Švajnštajger snimili su video, vidno uzbuđeni pred utakmicu.

Svako će navijati za svoju reprezentaciju, Basti je poželeo sreću na srpskom, dok se Ana obratila na nemačkom jeziku.

- Ovo će biti veoma interesantno, šta ti misliš?

- I vrlo posebno za nas oboje!

- To je istina! Puno sreće!

- Puno sreće, završila je Ana, a sreću je poželela i na nemačkom jeziku.

 

Snimak je brzo obišao društvene mreže, a njih dvoje su još jednom pokazali da su veliki sportisti i da poštuju fer plej i pošteno igru uz poštovanje protivnika.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas