Oglas
· · Komentari: 0

Izgleda FENOMENALNO i u 52. GODINI: Naomi objavila sliku u mini haljini i oduševila fanove (FOTO)

Izgledala je lepo celog života, bila je muza mnogih svetskih poznatih dizajnera, ali izgleda kao da je čeka još puno posla u karijeri modelinga

1655485813_naomi-.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/British Vogue
Oglas

Naomi Kembel (52) podelila je sliku u mini haljini na Instagramu i zadivila svoje fanove vitkom figurom i besprekornim tenom. 

Pročitajte još: Novak Đoković emotivnim rečima čestitao rođendan Jeleni: "Volimo te mnogo" (FOTO)

Iako bi mnogi mislili da je modelima vreme da se penzionišu posle pedesete godine, Naomi izgleda kao da je na samom početku svoje karijere! NJoj su godine očigledno samo broj i nisu ostavile nikakvog traga na njoj. 

Naomi Elejn Kembel je engleski model, glumica, pevačica i poslovna žena. Karijeru je započela sa 15 godina i pozicionirala se među najprepoznatljivijim i najtraženijim modelima u protekle četiri decenije. Ima ćerku koju je predstavila javnosti prošle godine i nakon silnih nagađanja da je usvojila dete, Naomi je izašla javno i rekla: "Ne, to je moja biološka ćerka i ja sam njena majka". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Naomi je postavila fotografiju na kojoj pozira u pink mini haljini, koja je savršeno uparena sa odgovarajućim visokim potpeticama. Slika je za sat vremena dostigla skoro 50.000 lajkova! Na slici se može videti i Naomin savršen ten, kosa i diskretan nakit koji prati celu kombinaciju. Deluje da će Naomi još dugi niz godina krasiti modne piste! 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas