Oglas
· · Komentari: 0

KAPA DOLE! Jedna od NAJLEPŠIH žena sveta napunila je 51 godinu! Da li je realno da ovako DOBRO izgleda i dalje! (FOTO)

Nekadašnji top model izgleda neverovatno i u šestoj deceniji

1629965067_klaudija.JPG
Foto: Printscreen/Instagram
Oglas

Jedan od najtraženijih supermodela svih vremena, rame uz rame sa Sindi Kraford i Naomi Kembel, jeste i Klaudija Šifer.

Ova 180 centimetara visoka plavuša žarira je i palila modnim pistama, a i danas je sinonim za manekenku bez mane, lepu, uspešnu i uravnoteženu.

Slavna Nemica danas proslavlja 51. rođendan, no čini se kao da nije ostarila ni dana u odnosu na dane kada je bila na vrhuncu karijere.

Gotovo da ne postoji luksuzan brend niti poznati dizajner sa kojim ova manekenka nije sarađivala, pa nije ni čudo što važi za ženu koja je ispisala zlatnim slovima stranice istorije modelinga.

-Bilo je to ludo vreme! Živela sam kao rok zvezda. Na svakoj reviji čuvali su me telohranitelji… Ne samo mene, nego i moju odeću, čak i donji veš – da, i grudnjake i gaćice – ispričala je svojevremeno ona.

Danas, više od 30 godina od početka karijere ona i dalje stoji čvrsto sa obe noge na zemlji.

Klaudija je oduvek bila drugačija od ostalih supermodela – ozbiljnija, staloženija, manje žedna zabave, a danas to i sama priznaje.

Šifer kaže da je starenje ne plaši, te da zna da je došlo vreme da štafetu preda novim nadama.

                                 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas