· · Komentari: 0
glumac

LUKA RACO otkrio da li ima devojku i da li ćemo ga gledati u nastavku serije

Luka Raco odgovorio je na pitanja koja mnoge zanimaju.

1642930916_Untitled.jpg
Foto: printscreen/ TV Prva

Luku Raca prvi put smo primetili u seriji "Sinđelići", a nakon toga usledila je zapažena uloga Alekse u "Igri sudbine". Nakon polemisanja o tome da li ćemo ga gledati i u trećoj sezoni pomenute serije Luka rešava sve zabune i kaže da ostaje u ulozi Alekse i da kreće sa snimanjima novih epizoda.

Smatra se omiljenim glumcem mlađe generacije, ali se trudi da privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Međutim, često mu se postavlja pitanje da li je zaljubljen i da li je neka dama osvojila njegovo srce.

Pročitajte još: Jelena Karleuša se sinoćnim nastupom u Dubaiju UPISALA U ISTORIJU: Napravila je spektakl (FOTO)

Glumac se nedavno vratio sa Šri Lanke kada su se pokrenule priče da ima novu devojku, međutim, Luka, sada odrično odgovara na to pitanje.

- Nemam devojku - rekao je Luka za TV Prva.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.