Oglas
· · Komentari: 0

Madona danas ima veliki razlog za sreću: Objavila prvi snimak nakon izlaska iz bolnice (VIDEO)

Madona je juče proslavila 40. godišnjicu svog prvog albuma.

1690528875_ebbeaaab39eaa9cae7c76fb2163f9b21b7b18dec.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Objavila je video na društevnoj mreži Instagram gde je i zaplesala nakon što je nedavno hospitalizovana.

Kraljica popa nosi crnu odeću i zlatne naočare za sunce dok je plesala uz svoju hit pesmu Lucki Star.

- To što mogu da pomeram svoje telo i plešem samo malo čini da se osećam kao najsrećnija zvezda na svetu! Hvala svim mojim fanovima i prijateljima! Mora da ste i vi moje srećne zvezde! I srećan 40. rođendan mom prvom albumu - napisala je Madona u opisu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madona je pre nekoliko nedelja bila hospitalizovana zbog teške infekcije koja je napala njen organizam. Nakon što se oporavila zahvalila se svojim fanovima na „podršci i pozitivnoj energiji“.

Zbog hospitalizacije je odložila neke datume turneje, izjavila je da je njena druga pomisao nakon što se probudila u bolnici bila da ne želi da "razočara nikoga ko je kupio karte" za njenu turneju. Dalje je rekla da mrzi da razočarava bilo koga i da planira da se „vratim čim bude mogla“.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas