Oglas
· · Komentari: 0

Na medenom mesecu sa Dzenifer Lopez a PLAČE: Ben Aflek ronio suze u restoranu, a evo i zašto (FOTO)

Glumac se rasplakao u restoranu

1658903661_profimedia-0710008437.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ben Aflek i Dženifer Lopez nedavno su se venčali u Las Vegasu, a kako to obično ide, nakon toga otišli su na medeni mesec.

Poznati par otputovao je u Pariz gde su ujedno proslavili i pevačicin 53. rođendan. Oni su odlučili da za njen poseban dan posete jedan poznati restoran. Oboje su bili elegantno obučeni, a Dženifer je blistala u dugoj crnoj haljini koja joj je pratila liniju tela.

Međutim, bez obzira na rođendan i stajling popularne pevačice, Aflek je uspeo da "ukrade" svu pažnju. Naime, njega su paparaci u Parizu uhvatili kako plače toko večere u restoranu, dok ga Dženifer teši. Ona ga je brižno slušala i izgledalo je kao da ima puno razumevanja za emotivnost novopečenog supruga.

Pročitajte još: DžENIFER i BEN AFLEK stigli na MEDENI MESEC: Zaljubljeniji nego ikad (FOTO)

 

Mnoge zanima šta je mogao da bude razlog plakanja slavnog glumca, a većina veruje da su ovo zapravo bile suze radosnice.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas