Oglas
· · Komentari: 0
PIĆE

Da li muškarac PIJE ili je VEGETERIJANAC? U velikoj meri utiče na POTOMSTVO - evo i KAKO

Parovi u kojima je muškarac vegetarijanac imaju manje šanse da dobiju potomstvo.

1592919561_Depositphotos_190385094_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Svi znaju do čega može da dovede preterivanje u piću, ali male doze mogu da budu delotvorne.

Pročitajte još: SEDAM situacija kada LAGANJE partnera u vezi nije GREH

Povremeno konzumiranje čaše vina ili piva može da poboljša mušku plodnost i seksualnost, dok konzumiranje mesa povećava gustinu sperme. Previše alkohola, s druge strane, često loše utiče na seksualni život, kao i ishrana bazirana na biljnim namirnicama.

Malo pića je dobro za seks, a mnogo ne za erekciju

To su pokazala višegodišnja istraživanja Univerziteta Ročester u NJujorku, kojima je bilo obuhvaćeno 800 muškaraca prosečne starosti 35 godina. Oni su odgovarali na pitanja vezana za navike u odnosu na alkohol, ali i o seksualnom zdravlju.

Ispostavilo se da je 73 odsto njih umereno pilo alkohol i da nisu imali problem sa erekcijom i sposobnošću za seksualni odnos.

Pročitajte još: Muškarac ima sedam SEKSUALNIH doba: Pročitajte u kom se vi nalazite i šta to ZNAČI

Pokazalo se i da parovi u kojima je muškarac vegetarijanac imaju manje šanse da ostvare potomstvo, jer je kvalitet i pokretljivost njegovih spermatozoida znatno lošiji u poređenju sa muškarcima “mesožderima”.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas