Oglas
· · Komentari: 0
MODA

KAPUTI od kojih zastaje dah: Tri modela koja će biti nezaobilazna OVE JESENI (FOTO)

Ovakve modele morate imati u svom garderoberu.

1631097136_kaput-2.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Audrey Coyne
Oglas

Bez lepog kaputa ne možemo zamisliti jesen i zimu. Pored toga što je uvek u modi, kaput je i te kako praktičan jer greje taman onoliko koliko treba.

Eleganciju dobijamo uz svaki autfit koji upotpunimo kaputom, bez obzira da li smo obuli patike, ravne čizmice ili cipele na štiklu.

Pročitajte još: CVETNI print nije rezervisan samo za proleće: Tokom JESENI nosiće se OVI komadi (FOTO)

Razni krojevi i materijali omogućavaju da pronađete idealan kaput prema vašoj građi. Jedino se menjaju dezeni i boje iz sezone u sezonu.

Ove jeseni i zime, pored klasičnih jednobojnih kaputa, nosiće se karirani, i oni sa neobičnim, geometrijskim šarama.

Jednobojni kaputi

Pored jednostavnog kaputa u bež boji, koji je "must have" iz sezone u sezonu, ove jeseni biće u modi i kaputi u nežnim, pastelnim nijansama ružičaste, žute, plave i lavanda boje.

Karirani kaputi

Karirani print je nekada bio i te kako popularan, a poslednjih godina ponovo se vratio na velika modna vrata. Iz sezone u sezonu menjaju se samo oblici i boje, ali jedno ostaje isto - karirano je sinonim za prefinjeni ukus i eleganciju.

Kaputi sa geometrijskim šarama

Kaputi sa geometrijskim dezenom su samo za one smele dame, koje vole da eksperimentišu kada su stilovi u pitanju. Jarke boje i različiti geometrijski oblici krase ovakve kapute, u kojime ćete sigurno biti primećene, gde god da se pojavite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas