Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Prepone bez BUBULJICA posle DEPILACIJE? MOGUĆE JE!

Saveti za negu kože kako bi bila glatka

Depositphotos_156306496_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Koža na preponama je vrlo osetljiva i podložna bubuljicama i mitiserima, koje nikada nisu prijatna pojava, a naročito ne kada se pojave na ovako osetljivom mestu. Zbog česte depilacije leti, ovaj problem imamo češće nego zimi. Evo četiri saveta za negu prepona kako bi ovo područje bilo glatko i bez akni.

Foto: Depozit

Pročitajte još: SEDAM komada garderobe koji PREKRIVAJU VIŠAK kilograma

Pažljivo nakon brijanja ili depilacije

Neposredno nakon brijanja i depilacije treba dezinfikovati tretirano područje protiv uraslih dlačica. Takođe, treba se istuširati na prvi osećaj znoja i koristiti tonik za kožu na bazi ulja čajevca za bubuljice.

Pročitajte još: Kada je SVEKRVA čula Jelenine REČI na svadbi, samo je ustala i NAPUSTILA SVADBU

Piling kože

Pore na telu se takođe mogu začepiti mrtvim ćelijama kože ako se redovno ne uklanjaju. Važno je ukloniti svu mrtvu kožu koja je istrošena, kako bi se otkrila zdrava koža ispod i sprečilo zapušavanje pora. Potrebno je koristiti jači piling za kožu tela, uključujući i prepone.

Odgovarajuća krema za sunčanje

Prilikom nanošenja kreme za sunčanje treba odabrati više mat opciju, a ne masnu. Krema treba brzo da se upija u kožu, da ne ostavlja masni sjaj i da deluje kao hrana za celo telo koliko i kao zaštitni faktor.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Ukoliko vam neko pokaže ovaj POTEZ RUKAMA odmah zovite POLICIJU

Koristiti kremu koja ne zapušava pore

Najbolje rešenje je upravo redovna primena dobre kreme za akne i bubuljice, a za koju je poželjno da bude na prirodnoj bazi i ne zapušava pore. Područje prepona osetljivo je na hemikalije pa zato treba izbeći sve one teške kreme prepune hemikalija u ovoj oblasti, ali i bilo gde na koži.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas