· · Komentari: 0
TRAVAR

RUSKA energetska bomba koja čuva organizam od VIRUSA (RECEPT)

Tradicionalni narodni lekovi iz ruske alternativne medicine otkrivaju jedinstvene recepte zasnovane na najzdravijim namirnicama...

1632004803_Depositphotos_162029486_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Virusi, prehlade i grip dolaze sa prvim hladnijim jesenjim danima, kada smo posebno osetljivi i imunitet nam je značajno narušen. U tom nadolazećem periodu, posebno u vreme svetske pandemije korona virusa, lekari preporučuju da jačamo organizam, imunitet i spremno dočekamo susret sa virusima i gripom. Ruska alternativna medicina nudi narodni lek, koji spaja gotovo nespojive prirodne sastojke,  ali koji oporavlja ceo organizam.

RECEPT RUSKOG AKADEMIKA LJUDMILE GRIGORIJEVNE PUČKO
Za pripremu ovog recepta potrebno je pripremiti 2 kašike sitno iseckanog belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 5 kašika prirodnog livadskog meda, 50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja i po pola čajne kašičice mlevenog bibera, prirodne smole i jednu kašičicu jabukovog sirćeta.Za pripremu preparata potrebno je da propržite beli luk na maslinovom ulju jedan minut. Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim spremite u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme. Svejedno je da li eliksir uzimate pre ili posle jela.

Pročitajte još: Dve VEŽBE disanja zbog kojih ćete reći NE cigarama

Ukoliko ste često premoreni i osećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen. Ovaj efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju. Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su beli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.

Beli luk i maslinovo ulje

Beli luk reguliše krvni pritisak, poboljšava srčanu funkciju i pomaže u izlečenju gljivičnih infekcija. Zbog svog čudesnog antibakterijskog, antivirusnog, antigljivičnog, antiparazitskog i antioksidacionog delovanja, beli luk jača jača  imunitet i čuva od prehlade i grip. 

Pročitajte još: Otkrijte NAJMOĆNIJU osobinu koju posedujete: Da li ste prvo uočili TIGRA ili DRVEĆE?

Maslinovo ulje i plod masline svojim antioksidacionim delovanjem čuvaju ćelije organizma i odlažu proces starenja, imaju i protivupalna svojstva, čime smanjuju rizik od raka. Maslinovo ulje ne sadrži holesterol i ima više od 77 odsto nezasićenih masnih kiselina, zbog kojih je u kombinaciji sa antioksidativnim dejstvom odličan lek za srce i krvne sudove, jer ih čisti i ne dovodi do njihovog zapušenja kao neke druge masnoće i ulja. 

Pročitajte još: Rotaciona DIJETA za septembar: Kilogrami se tope bez gladovanja (SATNICA)

Poznato je da je prirodan med tradicionalan lek protiv kašlja i upale grla, za poboljšanje krvne slike, kod oboljenja organa za varenje, reguliše creva, pomaže koncentraciju i pamćenje i mnoštvo drugih poremećaja uspešno možete tretirati medom i drugim pčelinjim proizvodima. Med sprečava infekcije, čuva zube i kosti, spušta holesterol, poboljšava varenje, stvara prekopotrebnu životnu energiju i poboljšava raspoloženje. 

Pročitajte još: Jogurt kao deo dijete? Evo kada je najbolje da ga pijemo

Zeleni čaj i smola četinara

Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Antioksidansi se bore protiv slobodnih radikala i time pomažu u borbi protiv starenja. 

Smola četinara koja se nalazi po kori obiluje gorkim supstancama i eteričnim uljem koje sadrži lekoviti sastojak terpentin. U narodnoj medicini preparati od takve smole upotrebljavaju se za lečenje kožnih bolesti. 

Crni biber ima malo kalorija, a njegovo konzumiranje povećava unos  minerala i korisnih fito-nutrijenata i može da smanji rizik od nastanka različitih bolesti. Malo crnog bibera koji se dodaje u bilo koji recept reaguje više nego samo poboljšivač arome.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.