· · Komentari: 0
PODMLAĐIVANJE

Ruski eliksir MLADOSTI: Tri sastojka iz kuhinje podmlađuju 20 godina!

Tri sastojka koja svaka domaćica ima u svom domu, omogućuju podmlađivanje

1608036302_eliksirDEPO.png
Foto: Depozitfoto

Od kada je nastala civilizacija postoji težnja da se produži život. Hiljadama godina unazad, čovek je tragao za eliksirom koji će mu obezbediti večnu mladost. Tražili su ga svuda, u hrani, piću, predmnetima, molitvama, vradžinama...

Pročitajte još: RUSKI lekar Torsunov tvrdi: Lezite na vreme, u suprotnom – vaša INTELIGENCIJA OPADA

Ruska narodna medicina propagira jedan recept za koji tvrde da oni koji ga primenjuju bar dva puta godišnje u kurama od po 45 dana - bez sumnje zgledaju mnogo mlađe.

Ali uporedo sa receptom koji donosi mladost organizma i spolja i iznutra, jeste, po ovom receptu, obaveznma upotreba čaja od korena đumbira - svakodnevno, dok traje kura.

Med, maslinovo ulje i limun!
Foto: Depozit

Ruski eliksir mladosti je napitak sastavljen od sastojaka koje svakodnevno upotrebaljavamo. To su med, limun i maslinovo ulje.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Potrebno je:

  • 100 ml limunovog soka
  • 200 g meda
  • 50 ml maslinovog ulja ( hladno ceđenog)

Sve ovo dobro izmešati i ostaviti u staklenoj posudi. Uzimati tri puta dnevno, petnaest minuta pre jela.

Dva puta godišnje po 45 minuta!

Kuru podmlađivanja pomoću ovog eliksira treba sprovoditi dva puta godišnje. Na proleće i na jesen, kada se inače čisti organizam. Najbolje u martu i oktobru. Kura traje 45 minuta i oni koji su probali ovaj eliksir mladosti, potvrđuju njegov naziv koji deluje prilično pretenciozno.

Pročitajte još: Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta

Trebalo biti uporan. Rezultati će se pokazati. Eliksir deluje na organizam krepeći ga, očvršćujući  vene i kapilare, i spolja, dajući koži zategnut izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.