Oglas
· · Komentari: 0
NEGA

Želite BLISTAV ten na prirodan način? Pročitajte koja je najbolja alternativa ESTETSKOJ hirurgiji

Posvetite se sebi i pružite tretman licu koji zaslužuje: vratite mladalački izgled, hidrirajte i nahranite kožu, podstaknite stvaranje kolagena

Depositphotos_8543415_s-2019.jpg
Foto: Depozito
Oglas

Da bi vaš ten došao do izražaja, neophodno je da mu pružite odgovarajuću negu. Kozmetičarka Marina Đušić preporučuje tretmane koji će licu brzo vratiti sjaj i blistavost.

- Zima i proleće su, uglavnom, rezervisani za tretmane koji rešavaju probleme sa teksturom kože, kao što su pigmentacija, ožiljci, umoran ten, bore i akne - kaže Marina Đušić.

Pročitajte još: Ovaj TOKSIN koriste mnogi ljudi, a samo dva kilograma može da UBIJE ČOVEČANSTVO

Da bi koža bila lepa i zdrava, pored adekvatne nege, veliku ulogu imaju i pravilna ishrana, redovan san i unos vode.

Voćne kiseline

Sve navedene probleme sa kožom efikasno rešavaju tretmani sa voćnim kiselinama, koji uklanjaju gornji mrtvi sloj kože. Bore, pore i ožiljci na licu postaju plići, pospešuje se regeneracija kože i ona postaje blistavija i zdravija.

Limun je odličan za lice Foto: Depozitfoto

Vitamin C

Reč je o tretmanu sa jakim antioksidantnim dejstvom koji je idealan u borbi protiv fotostarenja. Daje sjaj i vraća energiju oštećenoj i umornoj koži, poboljšava njen izgled, prosvetljuje je i ujedanača ten.

Masaža
Masaža poboljšava tonus kože i mišića, usporava starenje, ubrzava cirkulaciju, pospešuje dotok kiseonika do ćelija, otklanja stres, fizički i mentalno opušta. Dobra masaža utiče na stimulaciju kolagena i elastina u koži, a na taj način se najbolje vide jedrina i blistavost kože.

Mezoterapija

Ovo je jedan od pet najtraženijih tretmana. NJime se postiže odličan antiejdžing efekat, koža izgleda sveže, nahranjeno i blistavo. Može da se radi već posle 25. godine, a kokteli koji se ubacuju u kožu biraju se u zavisnosti od tipa, stanja i problema sa kožom.

Hijaluron

Ukoliko želite da na zdrav i prirodan način uklonite bore, vratite koži svežinu i mladalačku punoću, izaberite ovaj tretman. Hijaluron je prirodna supstanca koja se nalazi u koži, ali se vremenom smanjuje, pa se javljaju bore. Suština ovog tretmana je da nadoknadi hijaluronsku kiselinu koja nestaje tokom procesa starenja i najbolja je alternativa estetskoj hirurgiji.

Pročitajte još: Kako nanosite kremu na lice? Ukoliko to činite na POGREŠAN NAČIN, možete OŠTETITI KOŽU

Namenjen je svim tipovima kože, bez starosnog ograničenja, i može da se primenjuje već sa pojavom prvih bora. Prednosti ovih tretmana su jedra, glatka i zategnuta koža. Vraćaju mladalački izgled, hidratantnost, podstiču stvaranje kolagena i hrane kožu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas