· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Otac i maćeha UBILI sina (11)! Dete pronađeno u jezivom STANJU (FOTO)

Par optužen za ubistvo deteta

1592476625_104451168_289360062439988_2167608806289787668_n.jpg
Foto: Fejsbuk/Gabriel's Tree: A Tribute to Abused, Missing and Murdered Children

Otac i maćeha iz Kolorada primorali su svoje dete, Zakarija Sabina (11), dečaka iz Kolorada, da popije veliku količinu vode od čega je mališan nastradao! Zakari je pronađen u porodičnoj kući sa mokrom pelenom i modricama po telu.

Pročitajte još: Klupko se ODMOTAVA: Kod osumnjičenog za smrt male Medlin pronađen NEZAMISLIV UŽAS

Rajan i Tara Sabin predali su se policiji, a sudiće im se za ubistvo. U izveštaju se navodi da je dečak bio i fizički zlostavljan. Maćeha je izjavila da je dečak pio toliko vode zato što mu je urin bio taman i nije mirisao najbolje, a pelenu je nosio zbog zdravstvenih problema.

Autopsija je pokazala da je dečak povraćao, a navodno je on pozvao hitnu pomoć kada je primetio krv na dečakovom telu. Zakarina majka Anđela opisala je svog sina kao nežnu dušu i dečaka koji je voleo životinje.

Pročitajte još: Pošla da uzme decu, PA POGINULA! Ema (39) pre tragedije pozvala ŠKOLU, ubrzo je našli pored reke!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.