· · Komentari: 0

Šta KAFA koju naručujete u kafiću govori o vama? Dupli espreso stoji iza OVOG tipa ljudi

Psihologija i kafa? Ima tu nečega.

1632127778_woman-4246954_1920.jpg
FOTO: Piksabej

Kafa je sastavan deo života za mnoge Srbe. Svako ima svoj tip kafe i način spremanja. O toj temi su se ispredale mnoge priče i sigurno ste nekad u društvu prijatelja raspravljali koja je kafa najbolja.

Pročitajte još: Imate dve RUPICE na dnu leđa? Pravi ste srećnik, a evo i zbog čega

Ispostavilo se da vaši izbori govore mnogo više o vašoj ličnosti nego što mislite. Pogledajte listu ispod da biste saznali poruku koja stoji iza vaše porudžbine.

Šta kafa govori o vama?

Espreso

Ako često naručujete espreso, vi ste druželjubiva osoba koja se lako prilagođava. Vi ste osoba koja zapravo voli ukus kafe i znate da cenite kvalitet, kako kod omiljenog napitka, tako i u životu. Uvek znate šta želite.

Dupli espreso

Praktični ste i vredno radite. Nikad ne odustajete na prvu i idete ka zacrtanom cilju. Moglo bi se reći da ste kao maratonac, kako na poslu, tako i u ljubavi. "Tiha voda breg roni" je poslovica koja je za vas tačna.

Moka

Lepršava ličnost, koja obožava zabave. Uvek ste u pokretu i imate veliki krug prijatelja. Čak i ako vam se neki predlog ne sviđa u potpunosti, često ćete reći da, kako biste ispoštovali druge.

Kapućino

Omiljeni ste među prijateljima i imate 1.000 poruka dnevno. Pomalo ste zaboravni, pa često zaboravljate na zakazane sastanke ili preglede. Imate široko srce, pa se često može desiti da drugi žele da vas iskoriste.

Late

Previše analizirate i volite da se povlačite u sebe. "Dvaput meri, jednom seci" je vaša parola. Ukoliko se suočavate sa novom situacijom, poput novog posla i preseljenja, možete biti uznemireni. Uvek volite da igrate na sigurno.

Hladna kafa

Direktni ste i prijemčivi. Odluke donosite brzo i nikad se ne osvrćete nazad. Uvek ste pozitivni i retko šta može da vam naruši raspoloženje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.